Laurik Szilvia

IMG_1744.JPG
​A mozgás szeretete, azt gondolom, hogy nemtől és kortól független. Egy olyan örömforrás, amelyre mindenkinek szüksége van, mert önbizalmat ad, egészségben tart és átsegít akár a legnehezebb napon is. Célom, hogy vendégeimnek bebizonyítsam azt, hogy a fentiek nem csupán hangzatos szavak sorozata, hanem egy, a valóságban is jól működő gyakorlat. Egy jól kiválasztott zenei aláfestésre történő csoportos mozgás, vagy éppen egy közös meditáció és relaxáció erőt ad és motivál: nemcsak engem, hanem mindenkit.

Ferenczi Nóra

IMG_15011.jpg
Gyerekkoromban rengeteget mozogtam, balettoztam, tornáztam, táncoltam, aztán ahogy idősebb lettem ezek a dolgok sajnos lassan elmaradtak az életemből. Mikor bekerültem az irodai környezetbe egy idő után elkezdtem érezni a mozgás hiányát. Ez elsősorban ízületi és derék problémákat okozott és a mindennapos stressz is nyomot hagyott rajtam. Ekkor gondoltam rá először, hogy megismerkedem a jógával. Egészségjavító hatását azonnal megéreztem és energikusabb is lettem. Kezdetben nagy kihívást jelentett számomra, hogy ne kalandozzanak el a gondolataim, magamra figyeljek, de szerettem volna olyan tevékenységet végezni, ami testileg és szellemileg is hatással van rám.

Kabak Petra

IMG_1505.JPG
Kabak Petra vagyok testnevelő-gyógytestnevelő, lételemem a mozgás. Szerencsésnek tartom magam amiért sokféle mozgásformát kipróbálhattam, jelenleg a jóga jelenti számomra a kihívást és a kikapcsolódást, régi szerelmem pedig a pilates. Elsősorban gerincbántalmak miatt választottam ezeket az irányzatokat. Fontosnak tartom a tudatos gyakorlást , a belső figyelést és azt gondolom hogy nem feltétlenül az a jó mozgásforma ami könnyedén megy, talán épp ellenkezőleg azt kell választani ami nem olyan magától értetődő a testnek. Tíz éve oktatok: a munkám a hobbim! Rendszeresen képzem magam, főleg” gerincbetegségek és a mozgás” témakörben. Mindenkit szeretettel várok az óráimon, egy jóleső átmozgatásra amelynek mellékhatásaként izomláz jelentkezhet.

Aidinov Szófia

MK4_0594.jpg
Gerincproblémáim miatt mentem el az első jógaórámra a Body & Yoga Stúdióba. Emlékszem zsibbadt kézzel és combbal ültem le az első alkalommal a jógaszőnyegre. Ez volt éltetem egyik legjobb döntése, tüneteim fokozatosan enyhültek és egy teljesen új oldalát ismertem meg a testemnek. Mindig sportoltam, de egy mozgásformának sem volt ennyire komplex hatása rám. Hálát éreztem és érzek az oktatóim iránt. A tüneteim enyhültek majd megszűntek és egy olyan út tárult fel előttem amit egy életen át fogok járni,mely tele van kihívásokkal , közös próbálkozásokkal és olykor sok nevetéssel . A jóga úgy formálta át az egész testem, gondolkodásom, hogy észre sem vettem , mert élveztem.