Laurik Szilvia

A mozgás szeretete, azt gondolom, hogy nemtől és kortól független. Egy olyan örömforrás, amelyre mindenkinek szüksége van, mert önbizalmat ad, egészségben tart és átsegít akár a legnehezebb napon is.

Célom, hogy vendégeimnek bebizonyítsam azt, hogy a fentiek nem csupán hangzatos szavak sorozata, hanem egy, a valóságban is jól működő gyakorlat. Egy jól kiválasztott zenei aláfestésre történő csoportos mozgás, vagy éppen egy közös meditáció és relaxáció erőt ad és motivál: nemcsak engem, hanem mindenkit.

Az óráimat kellő odafigyeléssel és tervezéssel úgy állítottam össze, hogy - a nálam eltöltött 60 vagy akár 90 percben- megkapj mindent, amire a testednek és a lelkednek szüksége lehet. Edzésmódszeremmel garantált sikerrel fejlesztheted az állóképességedet, formálhatod a testedet, feszesebbé, rugalmasabbá teheted az izmaidat, és ami a legfontosabb, hatékony módszerrel oldhatod a stresszt.

Ez utóbbit azért hangsúlyozom és emelem ki, mert eltökélten hiszem és nap, mint nap tapasztalom, hogy a sport és a jóga az izomfejlesztésen túl ad valami sokkal többet, a boldogságot. És talán ez utóbbiért érdemes rendszeresen edzeni, mert ha ezt megszereztük, akkor harmóniában élhetünk a testünkkel és lelkünkkel egyaránt.

Hiszem, hogy a boldogság forrásai, mi magunk vagyunk!