Gáti Virág

Mindig is közel állt hozzám a mozgás szeretete. Rengeteg sportot kipróbáltam, hosszabb ideig a szertorna volt a meghatározó mozgásforma az életemben. Majd előtérbe került a munka és a hétköznapi élet forgatagában mozgásszegény, stresszes életmódot éltem, aminek következtében szépen lassan megjelentek fizikai tünetek, problémák, mint például a túlsúly, és hormonális problémák, mint a  pajzsmirigy alul működés. Egészen addig míg a jógával nem találkoztam itt a Body and Yoga Stúdióban. Teljesen beszippantott és rengeteg pozitív változást hozott az életembe.  A testem mélyizomzata fokozatoson megerősödött, a testsúlyom, pajzsmirigy működésem is normalizálódott és a napi stresszt is egyre könnyebben kezeltem. A jógagyakorlás, az ászanák, a légzés, az áramlás mind szerves részévé vált az életemnek.

 

Hálás vagyok a sok közös gyakorlásért mestereimnek, Ferenczi Nórinak, Body and Yoga oktatónak és Laurik Szilvinek a Stúdió vezetőjének. Mindkettőjük által sokat fejlődtem. Nem csak egészségesebbé váltam, megváltozott az életmódom, a gondolkodásom és a jóga spirituális oldala is észrevétlenül begyűrűzött az életembe, megtanított a pillanatban, jelenben levésre, elengedni azt, ami már nem szolgál, és befogadni az újat. A jóga segített megtalálni, és ha éppen kibillenek visszavezet a testi-lelki-szellemi egyensúlyomhoz.

 

Hat év gyakorlás után döntöttem úgy, hogy szeretném a jógát mélyebben megérteni, mind fizikai, anatómiai és energetikai szinten, így 2019-ben elvégeztem a Hatha jóga oktató képzést Csorba Norbert, Body and Yoga oktató javaslatára Diószegi Ádámnál.  Az ő hatásukra ébredt fel bennem a vágy arra, hogy azt a csodát, amit a jóga által megtapasztaltam szeretném oktatni is. Számomra a jóga nem csak testgyakorlás, a jóga messze túlmutat saját testünk "karbantartásán".  Az elme, a gondolatok lecsillapításával, segít abban, hogy közelebb kerüljünk saját magunk megismeréséhez, tudati fejlődésünkhöz, tehát számomra ez az önismeret útja is.

 

Óráimon nagy szeretettel várlak, hogy együtt haladhassunk ezen az úton.