Gerincjógával a hátfájdalmak ellen

Elméleti és gyakorlati workshop: 90 perc elmélet & 90 perc gyakorlat

2018. január 20., szombat, 09.00-12.00

A hát- illetve a derékfájdalom oka általában az ülő- és mozgásszegény életmód illetve a stressz. Kezelésük hatékony módja egy megfelelő mozgásterápia, erre a gerincjóga egy tökéletes módszer, mely nem csak a tüneteket enyhíti.

A workshop egy könnyed és érdekes anatómiai résszel indul, amely segítségével megalapozzuk a tudatos gyakorlást és a hétköznapokban előforduló mozgások helyes kivitelezését. (Pl.: helyes ülő- és álló testtartást , nehezebb tárgyak emelése , előrehajlás.)

A tanfolyam második részében ezt beleépítjük a gyakorlatba , és elsajátítunk egy otthon is elvégezhető tartásjavító gyakorlatsort , amit tartalmaz a jegyzet az elméleti résszel együtt.

Várunk szeretettel, még akkor is ha még sosem jógáztál, mert biztos vagyok benne, hogy kedvet fogsz kapni hozzá.

Ha jógázol már akkor is mindenképp itt a helyed, hogy elmélyítsd a tudásod elméleti hátterét is, így az órán elhangzó instrukciók máris értelmet fognak nyerni.

Ha ez nem lenne elég ok arra , hogy szakíts pár órát magadra , akkor az ajándék órajegy melyet minden résztvevő megkap biztos segít a döntésben.

Oktató: Aidinov Szófia

Workshop ára: 4000 Ft/fő

Ár tartalmazza: elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzet anyagot, 1 ajándék órát Szofi órarend szerinti gerincjóga órájára

Min. létszám: 5 fő

Max. létszám: 12 fő

Jelentkezés: info@bodyandyoga.hu