Gerincjógával a hátfájdalmak ellen

2018. január 20., szombat, 09.00-12.00

gerincjogaval_ws_kep.jpg
A hát- illetve a derékfájdalom oka általában az ülő- és mozgásszegény életmód illetve a stressz. Kezelésük hatékony módja egy megfelelő mozgásterápia, erre a gerincjóga egy tökéletes módszer, mely nem csak a tüneteket enyhíti. A workshop egy könnyed és érdekes anatómiai résszel indul, amely segítségével megalapozzuk a tudatos gyakorlást és a hétköznapokban előforduló mozgások helyes kivitelezését. (Pl.: helyes ülő- és álló testtartást , nehezebb tárgyak emelése , előrehajlás.) A tanfolyam második részében ezt beleépítjük a gyakorlatba , és elsajátítunk egy otthon is elvégezhető tartásjavító gyakorlatsort , amit tartalmaz a jegyzet az elméleti résszel együtt. Várunk szeretettel, még akkor is ha még sosem jógáztál, mert biztos vagyok benne, hogy kedvet fogsz kapni hozzá. Ha jógázol már akkor is mindenképp itt a helyed, hogy elmélyítsd a tudásod elméleti hátterét is, így az órán elhangzó instrukciók máris értelmet fognak nyerni. Ha ez nem lenne elég ok arra , hogy szakíts pár órát magadra , akkor az ajándék órajegy melyet minden résztvevő megkap biztos segít a döntésben.

Perspektívaváltás – Fókuszban a kézállás

​2018. január 27., szombat (09.00-12.00)

perspektiva_ws_kep.jpg
A 2018-as évet egy rendhagyó gyakorlással kezdjük, amellyel elkezdjük beváltani az újévi fogadalmunkat, miszerint: idén most már tényleg megtanulunk kézen állni, vagyis kézállni! Elhagyva a stúdió falait kicsit befészkelünk az Erzsébetligeti Színház egyik legnagyobb belmagasságú termébe, hogy semmi se legyen a sarkunk útjába és egy 3 órás workhsop keretei között haladunk tovább a saját fejlődésünk útján. Természetesen nem kell profi gyakorlónak lenned, a lényeg csak az, hogy elszántan ott legyél a gyakorlók sorába.

Valentin-napi ACRO YOGA PARTY és ÚJ TEREM avató

2018. február 14., szerda, 19.00-21.00

acroyoga_ws_kep.jpg
Mi mással ünnepelhetnénk a Valentin-napot, mint egy közös, a megszokottól merőben eltérő gyakorlással. A 120 perces óránk alatt megtanulunk: 1, bízni magunkban 2, bízni a társunkban 3, repülni a levegőben 4, szárnyalni egy csoporttal ... és nem utolsó sorban nevetve jógázni egymáson, egymással!

Flystick oktatóképzés Budapesten – oktató: Boaz Nahaissi

2018. június 25-30.

flystick_kep.jpg
Oktató: Boaz Nahaissi - a Flystick technika megalkotója Röviden a Flystick technikáról: Megalkotója Boaz Nahaissi, Izrael egyik vezető tanára a mozgás területén. Boaz anatómia- és mozgáskutató, saját rendszerén belül tanítja a testmozgás szabályait. Úgy véli, hogy ez a fajta mozgás ötvözi a test egyensúlyát és működését, előmozdítja az önkifejezést, támogatja a testet a nehézségek leküzdésében. A Flystick technika megalkotásakor felfedezte, milyen hihetetlenül hatékony egy seprűnyél használata a különböző mozdulatok tartományának maximalizálásában, a gerincgyógyító folyamatok elősegítésében, mindezt a légzéssel összehangolva.